Tekong Ngap-Ngap Anglers || Adni Suite Homestay Seri Manjung Lumut

PULAU JARAK - Sepanjang hari belum ada tangkapan yang memuaskan hati. Malu bebbb..kalau balik tangan kosong. Dapat tengok joran kawan sebelah jer yang kena sentap. Bila pula turn aku nie...geramnya.
Tekong Ngap-Ngap Anglers || Adni Suite Homestay Seri Manjung Lumut
Dari Kiri : Khairul Anuar ( Tekong)
Biasa la..Memancing nie macam MENGEMIS. Kadang-kadang hasilnya cukup seminggu makan, Kadang-kadang cukup-cukup makan jer.
Tekong Ngap-Ngap Anglers 2 || Adni Suite Homestay Seri Manjung Lumut

KAKI PANCING.KAKI PANCING !
Anda masih mencari lubuk baru? Umpan dah bagus, joran pun dah High Class tapi masih kecewa dengan hasil yang dibawa pulang atau anda mahu mencabar diri lagi ? 

Tekong Ngap-Ngap Anglers 3 || Adni Suite Homestay Seri Manjung Lumut

Tekong NUAR  nie memang pakarCakap jer lubuk mana korang nak pergi insyallah tidak mengecewakan. Dah ramai kaki pancing gunakan kepakaran beliau untuk sampai ke lubuk yang dicari.
Tekong Ngap-Ngap Anglers 4
Ikan Apa nie ?
Tekong Nuar memang Full Time usahakan perkhidmatan Trip Memancing. Pulau Jarak dan Pulau Sembilan antara lokasi yang biasa menerima tempahan dari kaki pancing dari seluruh negara. 

Tekong Ngap-Ngap Anglers 5

Pelbagai spesis ikan yang ada di pulau ini. Kerapu, Talang, Jenahak, Ikan GT, Ikan Merah, Gropoh dan lain-lain lagi. Syurga bagi kaki pancing jika kesini.
Tekong Ngap-Ngap Anglers 6
Bot yang disediakan
Kalau kena cuaca yang elok, pusingan air baik, umpan yang betul, bukan kejutan kalau peti yang korang bawa tu, penuh dengan hasil tangkapan. Pasal umpan korang jangan risau, boleh tanya Tekong Nuar lebih arif selera ikan-ikan disini. 

Tekong Ngap-Ngap Anglers 7
Antara Pakej yang ditawarkan :
Trip Pulau Jarak = RM1500 
Trip Pulau Sembilan = RM700 
Teknik : Slow Jig atau Bottom
Untuk Tempahan Hubungi : 
0183619447(Khairul Anuar )


Secara Ringkas Di sini :  Adni Suite Homestay terletak di Bandar Seri Manjung, Perak. Lokasi penginapan homestay yang sangat strategik kerana berhampiran dengan kawasan pelancongan yang popular seperti Teluk Batik, Lumut, Teluk Senangin, Marina Island dan Sitiawan. Menyediakan 4 Bilik Tidur (Fully Aircond) & 2 Bilik Air. Mempunyai Ruang Tamu yang luas (Aircond), Dapur Memasak, Laundry (Mesin Basuh Automatic), BBQ Set Available (Tempat BBQ). Homestay Mesra Solat dan Mesra Kanak-Kanak
(Call / Whatapps) kami untuk tempahan dan rundingan. Terima kasih

Follow kami di Facebook : Adni Suite Homestay Seri Manjung

0 comments:

Post a comment