Homestay Manjung - Macam Hotel 5 Bintang || Encik Atan

9 Mei 2017 - Terima Kasih En.Khairul & Team Futsal, Pejabat Tanah Grik, Perak kerana memilih penginapan di Adni Suite Homestay Seri Manjung. Semoga perjalanan pulang selamat dan lancar. Terima Kasih En.Khairul dan En. Atan kerana sudi berkongsi gambar-gambar menarik dengan kami.


Alhamdulillah, tetamu kami memberikan review yang sangat menarik. Semoga Allah berkati usaha dan komitmen kami dalam menyediakan  penginapan yang selesa kepada tetamu.


Tahniah atas kejayaan Team Futsal, Pejabat Tanah Grik, Perak kerana menjadi JUARA dalam pertandingan yang disertai. Secara Ringkas Di sini :  Adni Suite Homestay terletak di Bandar Seri Manjung, Perak. Lokasi penginapan homestay yang sangat strategik kerana berhampiran dengan kawasan pelancongan yang popular seperti Teluk Batik, Lumut, Teluk Senangin, Marina Island dan Sitiawan. Menyediakan 4 Bilik Tidur (Fully Aircond) & 2 Bilik Air. Mempunyai Ruang Tamu yang luas (Aircond), Dapur Memasak, Laundry (Mesin Basuh Automatic), BBQ Set Available (Tempat BBQ). Homestay Mesra Solat dan Mesra Kanak-Kanak
(Call / Whatapps) kami untuk tempahan dan rundingan. Terima kasih
Follow kami di Facebook : Adni Suite Homestay Seri Manjung

0 comments:

Post a comment