HOMESTAY LUMUT PERAK

Secara Ringkas Di sini :  Adni Suite Homestay Lumut terletak di Bandar Lumut Perak, Lokasi penginapan homestay yang sangat strategik kerana berhampiran dengan kawasan pelancongan yang popular seperti Teluk Batik, Lumut, Teluk Senangin, Marina Island dan Sitiawan. Menyediakan 4 Bilik Tidur (Fully Aircond) & 2 Bilik Air. Mempunyai Ruang Tamu yang luas (Aircond), Dapur Memasak, Laundry (Mesin Basuh Automatic). Homestay Mesra Solat dan Mesra Kanak-Kanak 
Dapur Memasak Yang Lengkap
Ruang Dapur Memasak Yang Lengkap


Berdekatan dengan kawasan Industri seperti Lumut Port, Vale Teluk Rubiah, TNB Janamanjung, Bousted ShipYard dan Pangkalan TLDM Lumut.Ruang Makan Yang Selesa
Ruang Makan Yang Selesa


Berdekatan dengan Shopping Mall. Hanya 5-10 Minit ke AEON Mall, Giant Hypermarket, Tesco dan The Store, Billion, Sakan, Eco, Kaison
Master Bedroom - Queen Divan
Master Bedroom - Queen Divan

Antara pusat pengajian yang terdekat dari Adni Suite Homestay Lumut seperti UniKL Segari, IKM Lumut, Kolej Vokasional Seri Manjung, Giat Mara


Bilik 2 - Queen Divan
Bilik 2 - Queen Divan

Kami Menyediakan 4 Bilik Tidur Yang Lengkap dan Selesa(Fully Airconditionar) 

Bilik 3 - Queen Divan
Bilik 4 - Queen Divan

 " Bilik Mesra Solat " . Sejadah dan Arah Kiblat disediakan di Setiap bilik
Bilik Air 1 & 2

Bilik Air Mesra Orang Tua dan Orang OKU. Kedua-dua Bilik Air Menyediakan " Jamban Duduk "
Ruang Tamu Yang Selesa - Dekorasi Ikea & Kaison
Ruang Tamu Yang Selesa - Dekorasi Ikea & Kaison
Ruang Tamu Yang Selesa - Dekorasi Ikea & Kaison
Ruang Basuhan ( Laundry & Iron Area )

Penapis Air Cuckoo (Touch Screen)
Kami turut menyediakan penapis air  (Cuckoo Touch Screen) bagi memudahkan tetamu untuk menyediakan minuman sejuk atau panas, membantu ibu-ibu menyediakan susu baby dengan cepat dan memastikan bekalan air minuman yang bersih.

Guest Review Awards 2017
Bagi Tahun 2017 Adni Suite Homestay Seri Manjung telah menerima pengiktirafan daripada Booking.Com sebagai kediaman #guestsloveus & #GuestFavaourite di Seri Manjung dan Lumut Perak. Markah 9.9/10 daripada jumlah markah Review yang tetamu kami berikan kepada kami. Terima kasih kepada semua tetamu yang menyumbang kepada kejayaan ini. 

Jemput semua lihat beberapa Review Ikhlas daripada tetamu-tetamu kami yang telah merasai pengalaman menginap di Adni Suite Homestay Seri Manjung. 

Jue Aziz - Team Review
Tuan Halim dari Kuala Lumpur
Cikgu Rahim & Team Memancing - Slim River

Blogger : Nova Leeza

Jika anda merancang untuk bercuti di Lumut,Teluk Batik, Teluk Senangin, Pulau Pangkor atau menghadiri kenduri perkahwinan saudara terdekat atau rakan baik di sekitar Lumut, Seri Manjung dan Sitiawan.

Saya amat mencadangkan agar anda membuat tempahan terlebih awal terutama sekiranya tarikh tersebut musim cuti sekolah atau cuti umum. Ramai yang kecewa kerana bertindak Last Minute. Dapat Homestay yang berhabukjauh dari bandar, sempit, pemilik rumah tidak mesra tetamu.
Saksikan keindahan Marina Island, Lumut, Seri Manjung, Sitiawan yang pastinya memberi inspirasi kepada anda semua. Suntingan daripada Ella Elly Studio . 


Kami jemput anda Like & Follow kami di Page Facebook untuk melihat sendiri 100% kepuasan tetamu yang masih kami kekalkan sehingga kini. 

 (Call / Whatapps) kami untuk tempahan dan rundingan. Terima kasihAdni Suite Homestay Seri Manjung Lumut | Footer

0 comments:

Post a comment